Project

Els and Declan

Kunst in Drievoud: Het Drieluik Portfolio van Els en Declan

Even een spotlight op onze samenwerking met Els en Declan, twee getalenteerde kunstenaars die zowel individuele als gezamenlijke projecten uitvoeren.
Voor hen hebben we een unieke drieluik website ontwikkeld die elk aspect van hun artistieke werk belicht. Deze website is niet alleen een showcase van hun indrukwekkende portfolio’s, maar ook een platform voor hun gezamenlijke kunstwerken.

De drieluik website, die we in WordPress hebben ontworpen, biedt uitgebreide galerijen die hun diverse kunstprojecten presenteren. Elke kunstenaar heeft een eigen sectie waar hun individuele werken worden getoond, terwijl hun gezamenlijke creaties een speciale plek apart hebben. Daarnaast bevat de website een kleine webshop waar bezoekers een selectie van hun kunstwerken kunnen kopen.

De website is visueel aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en eenvoudig door Els en Declan zelf te beheren. Toch blijven wij beschikbaar voor onderhoud en updates om ervoor te zorgen dat hun online aanwezigheid altijd optimaal blijft.

Onze samenwerking met Els en Declan toont aan hoe MiMe op maat gemaakte digitale oplossingen biedt die perfect aansluiten bij de behoeften van kunstenaars. Door het creëren van een platform dat zowel hun individuele als gezamenlijke projecten benadrukt, hebben we hen geholpen hun kunst effectief aan een breder publiek te presenteren.

Els and Declan, MiMe customer spotlight

Geleverde services

Web Development & Design

Drieluik website voor al hun projecten met portfolio gallerijen en ingebouwde webshop.

Onderhoud en updates

Alle platformen up-to-date!

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Leer je liever zelf?

Bij MiMe geloven we in voortdurende groei en ontwikkeling.

Daarom hebben we MiMe Academy gelanceerd, waar je workshops en cursussen kunt volgen over webdesign, social media, tooling en meer.

Wij helpen je je vaardigheden aan te scherpen zodat je jouw KMO optimaal online kunt ondersteunen.

Vragen?

Blijf niet met uw vragen zitten!
Wij helpen je graag verder via mail of socials.