Project

Antwerp Pole Academy

Online staan ze zeker niet voor paal

Bij MiMe zijn we enthousiast over onze samenwerking met Antwerp Pole Academy, een toonaangevende paaldansschool in het hartje van Antwerpen. Samen met illustrator Eline Vanderbemden hebben we een uniek logo en opvallende visuals ontworpen. Daarnaast hebben we een custom font en huisstijlkleuren ontwikkeld, waardoor Antwerp Pole Academy een eigen herkenbare identiteit kreeg.

Op antwerppoleacademy.com hebben we een uitgebreide website opgezet, inclusief een webshop voor al hun paaldansproducten en -diensten. We hebben ook Google Business ingesteld en de sociale media gekoppeld om hun online aanwezigheid te versterken. Verder hebben we gezorgd voor een optimale SEO en GDPR-naleving, wat essentieel is voor een betrouwbare en gebruiksvriendelijke website.

Onze samenwerking met Antwerp Pole Academy was een interactief proces, vol constante feedback en aanpassingen. Dit heeft geleid tot een dynamische en aantrekkelijke online aanwezigheid die perfect aansluit bij de behoeften van paaldansliefhebbers. Bezoek de website om meer te leren over hun lessen, workshops en masterclasses, en ontdek hun unieke producten.

Geleverde services

Antwerp Pole Academy, MiMe customer spotlight

Corporate Identity

Volledige huisstijl met logo, custom font, kleuren en visuals.

Web Development & Design

Een mooie eenvoudige portfolio website met focus op de inhoud.

SEO, GDPR, onderhoud en updates

Always up-to-date, zonder zorgen.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Leer je liever zelf?

Bij MiMe geloven we in voortdurende groei en ontwikkeling.

Daarom hebben we MiMe Academy gelanceerd, waar je workshops en cursussen kunt volgen over webdesign, social media, tooling en meer.

Wij helpen je je vaardigheden aan te scherpen zodat je jouw KMO optimaal online kunt ondersteunen.

Vragen?

Blijf niet met uw vragen zitten!
Wij helpen je graag verder via mail of socials.