Project

Mycelium

Samen groeien als ondernemers

Mycelium is een holistisch platform voor persoonlijke groei. Mycelium biedt een breed scala aan diensten en producten gericht op welzijn en persoonlijke ontwikkeling, zoals coaching, yoga, en verbindende activiteiten.

Toen Mycelium bij ons kwam, beschikten zij al over twee websites. Deze websites worden nu volledig door ons onderhouden en we voorzien ze geleidelijk van nieuwe functionaliteiten en upgrades. Dit zorgt voor een soepele transitie naar een optimale website-ervaring voor zowel Mycelium als hun klanten.

Onze ondersteuning strekt zich uit over het gehele digitale traject. We helpen Mycelium met hun mailing software voor nieuwsbrieven, het onderhoud van hun webshop, en het optimaliseren van hun website. Bovendien zorgen we voor continue SEO-optimalisatie en GDPR-compliance om de vindbaarheid en betrouwbaarheid van hun online aanwezigheid te waarborgen.

Dankzij onze nauwe samenwerking en constante feedbackloops kunnen we Mycelium helpen om hun digitale strategie te versterken en hun online platforms te verbeteren. Bezoek myceliumweb.be om meer te ontdekken over hun aanbod en diensten.

 

Geleverde services

MyCelium, MiMe customer spotlight

Web Development & Design

Roadmap aan nieuwe en herwerkte features op bestaande platformen.

Email marketing

MailerLite implementatie met koppeling naar de website en shop.

SEO, onderhoud en updates

Always up-to-date, zonder zorgen.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Leer je liever zelf?

Bij MiMe geloven we in voortdurende groei en ontwikkeling.

Daarom hebben we MiMe Academy gelanceerd, waar je workshops en cursussen kunt volgen over webdesign, social media, tooling en meer.

Wij helpen je je vaardigheden aan te scherpen zodat je jouw KMO optimaal online kunt ondersteunen.

Vragen?

Blijf niet met uw vragen zitten!
Wij helpen je graag verder via mail of socials.