Project

Judoclub Zelem

Judoclub Zelem – Dynamische media, zowel online als offline. 

Oorspronkelijk had de club een website die bijna 10 jaar geleden op maat was geschreven door onze zaakvoerder, Milan Meuleman, toen hij nog student was. Het was dringend tijd voor een update, en MiMe stond klaar om dit te realiseren.

We hebben voor judoclub Zelem een nieuwe, moderne website ontwikkeld in WordPress, volledig aangepast aan de dynamische en ruige huisstijl van de club, die ook ooit door Milan als student in het leven was geroepen. De website biedt een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface waar leden en geïnteresseerden gemakkelijk informatie kunnen vinden over lessen en evenementen.

De website is uitgerust met een volledig eventbeheersysteem en biedt plaats voor jaarlijkse mediagalerijen met sfeerbeelden van de judoclub en zijn evenementen. Dit maakt het eenvoudig om op de hoogte te blijven van alle activiteiten en om te genieten van de vele momenten die de club vastlegt.

Naast de digitale ondersteuning, voorziet MiMe ook regelmatig print media designs voor de club en zijn events. Van flyers en posters tot grote banners en shirts en truien, wij zorgen ervoor dat Judoclub Zelem altijd professioneel en herkenbaar naar buiten treedt.

Bent u benieuwd hoe MiMe uw bedrijf kan helpen groeien met creatieve en effectieve digitale oplossingen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Geleverde services

Judoclub Zelem, MiMe customer spotlight

Web Development & Design

Informatieve website met media gallerijen en event systeem.

Print media

Posters, banners en wearables in een herkenbare huisstijl.

SEO, GDPR, Onderhoud en updates

Always up-to-date, zonder zorgen.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Leer je liever zelf?

Bij MiMe geloven we in voortdurende groei en ontwikkeling.

Daarom hebben we MiMe Academy gelanceerd, waar je workshops en cursussen kunt volgen over webdesign, social media, tooling en meer.

Wij helpen je je vaardigheden aan te scherpen zodat je jouw KMO optimaal online kunt ondersteunen.

Vragen?

Blijf niet met uw vragen zitten!
Wij helpen je graag verder via mail of socials.